Me olemme FBP

Suomalaista laatutyötä, joka kestää.

About

Asiantuntijoiksi omalla osaamisella

 

Olemme FB Pontoons, porilainen perheyritys. Toimintamme on alkanut vuonna 2009 vesirakennus-, metsätalous- sekä maanrakennustöillä, joista pääpaino on siirtynyt vesirakentamisen puolelle. Meillä on lukuisiä tyytyväisiä ja pitkäkestoisia asiakassuhteita, ja tänä päivänä FB Pontoons valmistaa ja myy laadukkaita vesirakennusalan kalustoja, jotka kestävät.

Kumppanina olemme turvallinen – meillä on pitkä kokemus urakointialalta, minkä ansiosta ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita poikkeuksellisen laajasti. Asiakastyytyväisyys on meillä aina etusijalla ja pidämme asiakkaistamme hyvää huolta myös tuotteen toimittamisen jälkeen.

Tuotteemme ovat laadultaan ensiluokkaista suomalaista työtä. Käyttämämme materiaalit sisältävät aina todistuksen laadusta, ja lisäksi omakohtainen kokemuksemme alasta näkyy tuotteissamme – otamme aina huomioon käyttäjäturvallisuuden sekä laitteita koskevat määräykset Suomessa ja ulkomailla.

 

Toimitilamme sijaitsevat Itämeren välittömässä läheisyydessä. Suora vesireitti merelle tehostaa aluksiemme toimitusta.

Kokemusta alalta

jo 10 vuotta

10

Kiloa terästä kellumaan vuodessa

Tyytyväisiä asiakassuhteita

Vuotta kokemusta alalta

Kiinnostuitko tuotteistamme ja yrityksestämme? Ota meihin yhteyttä!

FB Pontoonsilta saat turvalliset ja kestävät, suomalaisena takuutyönä valmistetut vesirakennusalan alukset. Panostamme tuotteissamme aina käyttäjäturvallisuuteen, laadukkaisiin materiaaleihin sekä eri säännöstöjen ja määräysten noudattamiseen. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, joista pidämme huolen myös kauppojen teon jälkeenkin. Meille asiakkaat ovat tärkeitä kumppaneita ja oman rakennusalan kokemuksemme ansiosta ymmärrämme heidän tarpeitaan kilpailijoitamme laajemmin.

 

Toimitilamme sijaitsevat Itämeren välittömässä läheisyydessä. Suora vesireitti merelle tehostaa aluksiemme toimitusta.

FB Pontoonsilta saat vesirakennusalan alukset sekä laajan valikoiman lisävarusteita nopeasti ja joustavasti minne päin maailmaa tahansa.

 

Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme ja kartoitetaan tarpeesi!

Laadukkaat ja kestävät telaponttoonit kaivinkoneisiin meiltä

Tutustu tuotteisiin

Alukset ympäri maailman

Lue lisää lastialuksistamme

Lautat ja proomut turvallisesti takuutyönä

Lue lisää tästä

Suomalaiset hinaajat nopealla toimituksella

Tutustu tarkemmin tästä

{

"Huolto ja takuu toimii maasta riippumatta. FBPontoonsilla on aina valmiina huoltoporukka, joka hyppää autoon ja on valmis toimimaan siellä, missä apua tarvitaan. "

FB Pontoosin asiakas

Trust